„A kisvállalkozókkal senki nem törődik, pedig ők mozgatják a gazdaságot.”

 

„Nincsenek rendes, megbízható partnerek.”

 

„Több kintlévőségem van, mint amennyit el tudok képzelni.”

 

„Ha odakerülök a vevőhöz, abból 90%-ban megbízás lesz, de nincs pénzem hirdetni, nincs energiám felkutatni őket.”

 

Ismerős?

Ha Önök nem találkoztak még ezekkel a problémákkal, ha nem fordult még meg a fejükben egyik mondat sem, akkor nagyon szerencsések, és nincs szükségük ránk.

Ha bármelyik állítást magukénak érezték, kérjük, olvassanak tovább…

Válság?

A gazdasági válság hatására rengeteg vállalkozás került bajba, elfogyott a pénzük, eladósodtak, fogytak az ügyfeleik pedig mindig is megbízható, jó munkaerőnek számítottak.

Megoldás

Sokan kerestek meg minket azzal, hogy ismerünk-e egy jó asztalost, egy megbízható üvegest, egy határidőre dolgozó weblapkészítőt. Mindenre igen volt a válasz. És mi segítettünk. Összehoztuk a megbízható vállalkozót a megbízható vállalkozótársával, akik összefogva szolgálták ki a vevőt, aki más ismerősének is ajánlotta őket. Ez mindeddig szervezetlenül működött.

Aztán gondolkodtunk, mi, szintén vállalkozók. Hogy tudnánk egymásnak segíteni? Mi kell ahhoz, hogy a mai nehéz körülmények között is zavartalanul működhessünk? Megbízható partnerekre, naprakész információkra (jogszabály, APEH, munkavédelmi, marketing, akciók, stb.), és végül, de nem utolsó sorban vevőkre.

Ezeket az igényeket figyelembe véve találtuk ki a Zárt Osztályt, avagy a Válogatott Vállalkozók Körét.

A kör

Az ötlet lényege, hogy a megbízható kis-, és középvállalkozókat összegyűjtve egy olyan kört alakítunk ki, akik rengeteget segíthetnek egymásnak, hisz minden szolgáltatói réteg képviseltetheti magát. A klubba kizárólag egy másik tag ajánlásával, és teljes felelősségvállalásával lehet bekerülni, így könnyen kiküszöbölhető, hogy a munkák nem időre készülnek el, hogy rossz minőségű árut kapunk, vagy, hogy egyik napról a másikra fizetés nélkül eltűnnek.

Mit adunk még?

A kapcsolatokon, ajánlatokon, új ügyfeleken, alvállalkozókon kívül még mást is ad a Zárt Osztály. Bármilyen vállalkozókat érintő változás jelenik meg a magyar jogban, gazdaságban azt azonnal közöljük a tagokkal, magyarázatokat adnak elismert szaktekintélyek, ezekhez természetesen nem kell személyesen találkozni, hisz a kapcsolattartás elsősorban weboldalon, e-mailen, és a rendszeresen küldött aktualitásokat tartalmazó hírlevélen keresztül zajlik.

Személyes találkozókra havonta egyszer, kétszer kerül sor, melyeken nem kötelező a részvétel, ugyanakkor számos neves szaktekintély tart majd érthető, gyakorlatias előadást különböző, a tagokat érintő, és érdeklő témában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keressen meg minket, hogy bővebb tájékoztatást adjunk. 

Zártosztály?

Elakadtál? Javasolnál valamit? Írj azonnal: info@vvk.hu

Copyright 2013 © ZártOsztály | Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet