HASZNÁLATI FELTÉTELEK

Ez a tájékoztató a vvk.hu internetes portál regisztrációhoz kötött szolgáltatásainak jogi feltételeit tartalmazza.

A regisztrációhoz működő e-mail címet kell megadni, amelyre egy visszaigazoló e-mailt küldünk a regisztráció visszaigazolásához szükséges adatokkal.
A szolgáltatás használatával küldött fájlok tartalmáért, azok szerzői jogi megítéléséért, esetleges adatvesztésért semmilyen formában nem vállal felelősséget az üzemeltető.
A szolgáltatást - akár ingyenesen, akár ellenszolgáltatás fejében veszi igénybe a Felhasználó - mindenki a saját felelősségére használhatja, az üzemeltető szerverein általa elhelyezett tartalomért, fájlokért teljes felelősséggel tartozik. Kártérítési igénynek bármilyen, a szolgáltatás működésével kapcsolatos okból helye nincs. Jogi út kizárva!

A Felhasználó elfogadja, hogy nem használhat védjegyoltalom alatt álló, közerkölcsöt sértő, vallási-politikai töltettel bíró, trágár szavakat tartalmazó felhasználónevet, valamint nem regisztrálhat közismert személy nevével megegyező felhasználónévvel, hacsak az nem a saját anyakönyvezett neve.
Az üzemeltető a Felhasználó személyes adatait, e-mail címeit harmadik félnek a Felhasználó előzetes beleegyezése nélkül nem szolgáltatja ki. Ez alól kizárólag a visszaélések okán keletkező törvényi kötelezettségek jelentenek kivételt. A személyes adatok kezelése minden esetben a vonatkozó és mindenkor hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően történik.

Amennyiben az üzemeltető tudomására jut, hogy a Felhasználó a regisztrációs feltételeket megszegi, figyelmen kívül hagyja, úgy a regisztrációt előzetes figyelmeztetés nélkül felfüggesztheti, indokolt esetben véglegesen törölheti. Továbbá az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az oldalon létrehozott felhasználói fiókokat, bármikor figyelmeztetés vagy indoklás nélkül felfüggessze vagy véglegesen törölje.

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul, hogy a megadott e-mail címére a vvk.hu üzemeltetője határozatlan időközönként marketing tartalmú hírleveleket, reklámleveleket küldjön.

A regisztráció folyamatát, az adatok módosítását a felhasználó regisztrált fiókjába bejelentkezve saját maga tudja elvégezni. Az ingyenes regisztrációhoz nyújtott szolgáltatásokba nem tartoznak bele a regisztrációval kapcsolatos adminisztratív szolgáltatások. Minden felhasználó egyénileg felelős az oldalon létrehozott regisztrációs fiókjáért, így ha nem szeretne több hírlevelet kapni, saját magának kell leiratkozni. Elfelejtett belépési adatok esetén a jelszóemlékeztető oldalon kérhető új belépési jelszó a regisztrációs felhasználónév vagy e-mail cím megadásával. A regisztráció törlését a Zárt Osztály kezelőitől kérheti az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
A felhasználó a regisztráció törlésével tudomásul veszi, hogy azt követően már nem jogosult a regisztrációhoz tartozó és ahhoz kötött többletszolgáltatások igénybevételére, számára a továbbiakban csak a regisztráció nélkül igénybe vehető szolgáltatások érhetőek el!

A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva, olyan technikai feltételek alkalmazásával, hogy személyes adatokhoz illetéktelenek ne férhessenek hozzá.

Zártosztály?

Elakadtál? Javasolnál valamit? Írj azonnal: info@vvk.hu

Copyright 2013 © ZártOsztály | Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet